100% kwaliteit

Binnen 24 uur een offerte

Wij werken in heel Nederland

Speciale kortingen!

eco-bouwmaterialen

Badkamerrenovatie en tegelwerk

Is het de hoogste tijd dat je badkamer in een nieuw jasje gestoken wordt? Wij dragen middels badkamerrenovatie graag bij aan de badkamer die je altijd al wilde. Zo realiseren we hygiënische voorzieningen, verlichten we de ruimte en plaatsen we tegels.

Op deze manier ervaar je het gevoel van een nieuwe badkamer, maar dan tegen een veel lagere prijs. Een ingrijpende verbouwing is niet nodig. Graag komen we bij je langs om de mogelijkheden van onze vakkundige renovatie te bespreken.

Layer 2

Goedkoper dan verbouwen

Wanneer je denkt aan veranderingen aan de badkamer, denk je al gauw aan een badkamerverbouwing. Een complete verbouwing is in de meeste gevallen echter echt niet nodig. Zo kun je ook een aantal onderdelen of juist de hele ruimte door ons laten opknappen.

De mogelijkheden op het gebied van badkamerrenovatie zijn eindeloos. Zodoende kun je een hele hoop geld besparen.

Tegelwerk vervangen

Zo kun je ook het tegelwerk vervangen. Hier komt een hele hoop bij kijken, vaak meer dan je denkt. Om deze reden voeren wij de klus graag voor je uit. Hierbij verwijderen we de oude tegels en plaatsen we de nieuwe tegels naar wens. Dit geldt zowel voor de tegels op de vloer, als voor de tegels op de muur.

Het is bij een badkamer renovatie echter niet per se nodig om de tegels te vervangen. We kunnen de tegels ook laten zitten of nieuwe tegels over de huidige tegels aanbrengen. Dat is helemaal aan jou.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welkom bij INER Stukadoorsbedrijf. Wij helpen u graag met uw verbouwing of renovatie. Het bedrijf heeft jaren aan ervaring in de bouw, met stuc- en schilderwerk in het bijzonder. Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing voor de ruimte.