100% kwaliteit

Binnen 24 uur een offerte

Wij werken in heel Nederland

Speciale kortingen!

eco-bouwmaterialen

Laminaat leggen

Wanneer je nieuw laminaat aanschaft, is het van belang dat het ook op de juiste manier gelegd wordt. Laminaat leggen is een tijdrovende klus die zeer nauwkeurig uitgevoerd moet worden. Heb je nieuw laminaat gekocht maar niet genoeg tijd en ervaring om de klus zelf te klaren? Geen probleem.

Wij maken het je graag gemakkelijk en zorgen ervoor dat de laminaatvloer er netjes bij ligt. Onze vakmannen beschikken over alle kennis die benodigd is om elke type laminaat op een snelle en nauwkeurige wijze te leggen. Hierbij geniet je van jarenlange ervaring en 100% kwaliteit. Immers geldt: hoe beter de vloer gelegd is, hoe langer je er van kan genieten.

Layer 2

Ieder type laminaat

Laminaat is verkrijgbaar in verschillende types. Zo kun je kiezen voor een laminaatvloer met een v-groef of voor kliklaminaat. Iedere soort laminaat vraagt weer om een andere aanpak en een andere legtechniek.

Daarnaast vraagt iedere ruimte ook weer om een andere aanpak. Heeft de ruimte veel hoeken, bochten of andere uitzonderlijke kenmerken? Daar passen wij onze werkwijze naadloos en zonder problemen op aan.

Van A tot Z

Wij ontzorgen je van A tot Z. Zo bereiden we de vloer voor op het laminaat door de vloer te egaliseren. Een vlakke ondervloer geeft immers het beste resultaat. Nadat de laminaatvloer er in ligt, werken we hem ook op passende wijze af. Zo plaatsen we bijpassende plinten. Van platte tot hoog opstaande plinten. Het resultaat? Een optimaal afgewerkte vloer die de ruimte de gewenste uitstraling geeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welkom bij INER Stukadoorsbedrijf Amsterdam. Wij helpen u graag met uw verbouwing of renovatie. Het bedrijf heeft jaren aan ervaring in de bouw, met stuc- en schilderwerk in het bijzonder. Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing voor de ruimte.