100% kwaliteit

Binnen 24 uur een offerte

Wij werken in heel Nederland

Speciale kortingen!

eco-bouwmaterialen

Sierpleister en spachtelputz

Sierpleister zoals spachtelputz zorgt voor een mooie afwerking van muren en plafonds. Dankzij de nauwkeurige werkwijze van onze vakmannen zijn ongewenste oneffenheden verleden tijd. Het is niet voor niets een veelgekozen muurafwerking voor zowel nieuwbouwhuizen als bestaande bouw.

Tijdens het aanbrengen van het sierpleister gaan we efficiënt en snel te werk. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het vak. Voordat je het weet geniet je van een prachtig schrob- en krasvast resultaat.

Layer 2

Afwerking van muren en plafonds

Sierpleister is een stucwerk dat structuur heeft. Deze structuur ontstaat door de kleine marmer/granietkorreltjes die er in zitten. Deze korreltjes zijn wit en geven de muur de structuur die je wenst. Daarnaast heeft sierpleister de volgende voordelen:

  • Makkelijk overschilderbaar
  • Flexibel
  • Geschikt voor buiten- en binnenmuren
  • Schrob- en krastvast
  • Makkelijk te onderhouden
  • Meteen op kleur aan te brengen

Spachtelputz

Er zijn verschillende soorten sierpleister, waarvan spachtelputz de meest populaire variant is. Dit is een sierpleister met een vrij grove structuur. Je kunt echter helemaal zelf bepalen hoe grof je de korrel wenst. Doorgaans varieert de korrelgrootte tussen de 0,5 en 4 millimeter.

In de meeste gevallen kiest men voor een korrel van 1,2 of 1,5 millimeter dik. Daarnaast kan dit soort sierpleister ook nog eens aangebracht worden in iedere kleur die je maar wenst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welkom bij INER Stukadoorsbedrijf. Wij helpen u graag met uw verbouwing of renovatie. Het bedrijf heeft jaren aan ervaring in de bouw, met stuc- en schilderwerk in het bijzonder. Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing voor de ruimte.