100% kwaliteit

Binnen 24 uur een offerte

Wij werken in heel Nederland

Speciale kortingen!

eco-bouwmaterialen

Vakkundig elektrawerk

Op zoek naar een vakman voor het uitvoeren van allerlei elektrawerkzaamheden? Misschien wil je graag een nieuw stopcontact in de muur, of werkt een lamp niet meer. Bij ons kun je terecht voor alle elektrotechnische werkzaamheden.

Van het installeren van licht in een ruimte tot aan het repareren van een elektranetwerk en het vervangen van een groepenkast. Hierbij geniet je van 100% kwaliteit en expertise.

Layer 2

Al het werk op het gebied van elektra

Elektriciteit wordt met de dag belangrijker. Tegenwoordig wordt steeds meer apparatuur aangesloten op het elektriciteitsnet. Om comfortabel te kunnen wonen of werken is de aanwezigheid van een elektrische installatie van groot belang.

Elektrawerk omvat kortgezegd al het werk op het gebied van elektra. Hierbij kun je denken aan het aansluiten van stopcontacten, het onderhouden van elektrische installaties, reparaties van groepenkasten én de aanleg van groepenkasten.

Aansluitingsproblemen?

Lukt het je niet om de koelkast, wasmachine, televisie of een ander apparaat aan te sluiten? Vervelend, maar geen man overboord. Laat ons weten wat er aan ontbreekt, dan voeren wij de aanpassingen in korte tijd uit.

Veilige werkwijze

Wanneer je met elektriciteit werkt, is een veilige werkwijze van groot belang. We willen onveilige situaties natuurlijk te allen tijde voorkomen. Zowel tijdens, als na de werkzaamheden. Juist om die reden is het verstandig om alle werkzaamheden omtrent de elektra over te laten aan een professional zoals INER Stukadoors. Bij ons ben je gegarandeerd van veilige werkwijze.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welkom bij INER Stukadoorsbedrijf Amsterdam. Wij helpen u graag met uw verbouwing of renovatie. Het bedrijf heeft jaren aan ervaring in de bouw, met stuc- en schilderwerk in het bijzonder. Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing voor de ruimte.