100% kwaliteit

Binnen 24 uur een offerte

Wij werken in heel Nederland

Speciale kortingen!

eco-bouwmaterialen

Timmerwerk en gipsplaatwerk

Wij van INER Stucadoors een stukadoor in Amsterdam hebben jarenlange ervaring met timmerwerk en gipsplaatwerk. Misschien heb je deskundige hulp nodig bij het bouwen van een schutting, of ben je druk in de weer met gipsplaten en wil het maar niet lukken.

Ook met complexere opdrachten weten we dankzij onze jarenlange ervaring namelijk wel raad. Graag denken we met je mee voor een passende oplossing voor iedere ruimte.

Layer 2

Vakkundig timmerwerk

Voor het bouwen van bijvoorbeeld een schutting, een prieel, een veranda of een tuinhuisje is ervaring benodigd. Timmerwerk is namelijk kunst en komt in de meeste gevallen neer op maatwerk.

Gedurende het proces kijken we niet alleen naar het functionele aspect, maar ook naar de indeling en de esthetiek. De stijl en het karakter van het kunstwerk moeten immers naadloos aansluiten op je woning of het bedrijfspand.

Gipsplaatwerk

Gipsplaten zijn veelgebruikte platen voor afwerkingen, zowel binnen als buiten het huis. Hierbij kun je denken aan het wegwerken van lelijke muren, maar ook aan het bouwen van nieuwe muren. Wil je de isolatie van de zolder netjes afwerken? Ook daarvoor zijn gipsplaten zeer geschikt.

Één van de meest gemaakte fouten is een slechte afwerking. Daardoor worden de platen niet mooi glad. Waar de platen ook bevestigd moeten worden: aan de muren of aan het plafond. Wij weten precies hoe we een zo mooi mogelijk resultaat realiseren. Indien je dat wenst kunnen we de platen ook voor je schilderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welkom bij INER Stucadoorsbedrijf. Wij helpen u graag met uw verbouwing of renovatie. Het bedrijf heeft jaren aan ervaring in de bouw, met stuc- en schilderwerk in het bijzonder. Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing voor de ruimte.