100% kwaliteit

Binnen 24 uur een offerte

Wij werken in heel Nederland

Speciale kortingen!

eco-bouwmaterialen

Professioneel loodgieterwerk

Onder loodgieterwerk verstaan we het aanleggen van riolering, gasleiding en waterleiding. Zo installeren wij sanitaire voorzieningen zoals het toilet, de gootsteen en de douche. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw: op het gebied van leidingwerk bieden wij altijd een passende oplossing.

Al dit werk wordt uitgevoerd en onderhouden volgens de meest actuele voorschriften. Onze loodgieters zijn ervaren en weten als de beste hoe ze maatwerk bieden van de hoogste kwaliteit. Bij ons staat het leveren van 100% kwaliteit immers hoog in het vaandel.

Layer 2

INER Stukadoors

Waarom kiezen voor INER Stukadoors in Amsterdam?

  • 100% kwaliteit
  • Binnen 24 uur een scherpe offerte
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Alle dagen van de week inzetbaar
  • Afspraak = afspraak
  • Speciale kortingen

Vakkundige reparatie

Is er sprake van een lekkage van de leiding of riolering of heeft de verwarming een storing? Een lekkende kraan, een lekkage in de afvoer of een toilet dat niet meer doorspoelt is altijd vervelend. Het opsporen van het probleem en het vervangen van defecte onderdelen zijn voor ons geen enkel probleem.

Wij hebben immers al meerdere jaren ervaring in de bouw. Wat het probleem ook is, wij vinden een passende uitweg.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welkom bij INER Stukadoorsbedrijf. Wij helpen u graag met uw verbouwing of renovatie. Het bedrijf heeft jaren aan ervaring in de bouw, met stuc- en schilderwerk in het bijzonder. Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing voor de ruimte.