100% kwaliteit

Binnen 24 uur een offerte

Wij werken in heel Nederland

Speciale kortingen!

Referenties

Bekijk de referenties van onze klanten op deze pagina

Kiril heeft ons hele appartement naar onze zin gemaakt: gestuct, geschilderd, muurtjes geplaatst, electra verlegd en een voorzetwand gemaakt waarin de tv verzonken is opgehangen. Alles is binnen de geplande tijd opgeleverd en het afwerkingsniveau is hoog. Kiril is duidelijk over wat er wel en niet kan (en over wat hij zelf wel en niet kan) en denkt mee over mogelijke oplossingen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en hebben het vervangen van de badkamer ook bij Kiril neergelegd.
Natalie
Werken zeer netjes en geven een goed eindresultaat.
Henk de Vries
Een echte vakman! Hij heeft mijn appartement van boven naar beneden gesloopt, verbouwd, gestuukt, betegeld en geverfd. Ik ben iemand met een hoge maatstaf en weet precies wat ik wil en vooral hoe. Kiril draait z’n hand er niet voor om. Hij luistert, is helder in zijn communicatie, denkt mee, adviseert, werkt netjes en levert héél goed werk!
Manon
Ik vind jullie de beste stukadoors bedrijf die er is. Zeker die meneer die de woonkamer en gang heeft gedaan. Ik heb gelijk een nieuw huis. Zo netjes ja petje af voor dit bedrijf 👍👍👍
Zarah
Kiril heeft mijn badkamer geheel gerenoveerd. Kenmerkende woorden voor het uitvoeren van deze opdracht: Vakwerk, netjes, beleefd, klantgericht, transparant, meedenkend in vinden van oplossingen, geeft zeer praktische en geld besparende adviezen, zeer behulpzaam in praktische zaken en bij internet zoektochten, snel en prima prijs kwaliteit. Kortom: ik beveel Kiril en zijn collega’s ten zeerste aan!
Franky

Laat ook een referentie achter:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welkom bij INER Stukadoorsbedrijf. Wij helpen u graag met uw verbouwing of renovatie. Het bedrijf heeft jaren aan ervaring in de bouw, met stuc- en schilderwerk in het bijzonder. Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing voor de ruimte.