100% kwaliteit

Binnen 24 uur een offerte

Wij werken in heel Nederland

Speciale kortingen!

eco-bouwmaterialen

Schilderwerk

Is er sprake van schilderwerk dat je liever aan een professional over laat? Wij zijn inzetbaar voor allerlei schilderwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Hierbij kun je denken aan plafonds en muren binnenshuis, maar ook aan het schilderen van bijvoorbeeld de schutting in de tuin.

Wat voor klus het ook betreft, onze ervaren schilders weten wel raad. Daarbij ben je gegarandeerd van 100% kwaliteit.

Layer 2

Kwalitatief hoogstaand schilderwerk

Eens in de zoveel jaar heeft het schilderwerk zowel binnen als buiten de woning een opfrisbeurt nodig. Dit is een klus waar niet aan te ontkomen is, maar die ook zeer belangrijk is. Het juiste schilderwerk zorgt namelijk voor een prachtig resultaat. Daarnaast hebben de schilderwerkzaamheden een beschermende werking.

Iedere ondergrond vraagt om een andere aanpak. Door te kiezen voor de expertise en ervaring van ervaren schilders, kies je voor een aanpak en resultaat van de beste kwaliteit.

Schilderen van stuc- en sierpleisterwerk

Nadat we de muren en plafonds van het gewenste stuc- en sierpleisterwerk hebben voorzien, is het tijd voor het aanbrengen van de kleur. Onze vakmannen zorgen voor de perfecte afwerking van muren, plafonds en schilderklussen voor buiten.

Maar ook voor het schilderen van raamkozijnen, deurposten, trappen en dakkappellen kun je bij ons terecht. Met gebruik van de beste materialen schilderen we ieder voorwerp in de kleur naar wens.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welkom bij INER Stukadoorsbedrijf . Wij helpen u graag met uw verbouwing of renovatie. Het bedrijf heeft jaren aan ervaring in de bouw, met stuc- en schilderwerk in het bijzonder. Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing voor de ruimte.