100% kwaliteit

Binnen 24 uur een offerte

Wij werken in heel Nederland

Speciale kortingen!

eco-bouwmaterialen

Beton Ciré

Heb je wel eens van Beton Ciré gehoord? Deze techniek geeft een uniek en huiselijk gevoel aan iedere ruimte in huis. Van de badkamer tot keuken en woonkamer. De betonlook is vandaag de dag immers niet voor niets zeer populair.

Onze ervaren vakmannen weten als de beste hoe ze het beton aanbrengen op de muur. Doordat het beton met de hand aangebracht wordt, is geen enkele vloer of muur hetzelfde.

Layer 2

Eeuwenoude techniek

Beton Ciré is een eeuwenoude techniek die met de dag populairder wordt. Onder deze techniek verstaan we het aanbrengen van gewreven en gewaxt beton op verschillende oppervlaktes. Hierbij kun je denken aan vloeren, muren, douchewanden en aanrechtbladen.

Het resultaat? Een product met een unieke, pure en levendige uitstraling. De oppervlakte waarop het beton is aangebracht is antibacterieel en vochtwerend. Dit maakt deze techniek geschikt voor iedere ruimte in huis.

Geschikt voor vele ondergronden

Niet alleen het uiterlijk en het karakter maken deze techniek bijzonder. Wat Beton Ciré nog bijzonderder maakt, is het feit dat dit materiaal geschikt is voor op bijna alle ondergronden. Of er nou sprake is van een ondergrond van hout of gips; dat doet er niet toe. Dit materiaal kan overal overheen aangebracht worden. Zelfs over oude tegels.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welkom bij INER Stukadoorsbedrijf Amsterdam. Wij helpen u graag met uw verbouwing of renovatie. Het bedrijf heeft jaren aan ervaring in de bouw, met stuc- en schilderwerk in het bijzonder. Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing voor de ruimte.