100% kwaliteit

Binnen 24 uur een offerte

Wij werken in heel Nederland

Speciale kortingen!

Stukadoor in Haarlem

Stukadoor in Haarlem nodig, voor de afwerking van muren en plafonds? Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing voor de ruimte in Haarlem. Van spachelputz tot schuurwerk, zowel binnen bedrijfspanden, als binnen overheidspanden en woningen. Doordat we jarenlange ervaring hebben in dit vak, weten we als de beste hoe we een optimaal resultaat leveren. Bij INER Stukadoors Amsterdam ben je gegarandeerd van stucwerk van 100% kwaliteit. Vraag gerust een offerte aan, vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een scherpe offerte

Prijzen vanaf €9 per m²

Binnen 24 uur een offerte

Door heel Nederland actief

100% kwaliteit

Stukadoor in Haarlem en omstreken

Moet een muur door waterschade opnieuw gestuct worden? Of ben je naar een andere woning verhuisd in Haarlem waarvan de muren en plafonds er niet uit zien zoals je wenst? Wij leveren vakkundig stucwerk, waardoor we 100% in staat zijn om de muren en plafonds weer een strak uiterlijk te geven. Scheuren worden weggewerkt, waardoor het licht beter over de ruimte verdeeld wordt. Wist je dat stucwerk ook een brandvertragende en isolerende werking heeft? Zodoende is ons werk als stukadoor in Haarlem niet alleen mooi, maar ook praktisch!

Moderne en strakke uitstraling

Stucen is een klus die om expertise en nauwkeurigheid vraagt. Wanneer we zo nauwkeurig mogelijk werken, behalen we het mooiste resultaat. Het resultaat van het vakwerk dat we leveren als stukadoor? Een ruimte met een moderne en strakke uitstraling. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als stukadoor in Haarlem als de beste hoe we zo’n strakke ruimte in jouw huis of bedrijfspand in Haarlem zonder oneffenheden opleveren.

Makkelijk herstelbaar en brandvertragend

Stucwerk brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Hygiëne
 • Makkelijk herstelbaar
 • Moderne uitstraling
 • Brandvertragend
 • Bevordert de thermische isolatie
 • De waarde van de woning stijgt

Verschillende soorten stucwerk

Er bestaan verschillende soorten stucwerk. Zo kun je kiezen voor een geheel glad resultaat, maar ook voor een soort stucwerk die zorgt voor een korrelige structuur. Wij hebben ervaring met vele technieken, waardoor we in staat zijn om voor iedere ruimte 2in Haarlem een passende oplossing te bieden. Misschien wil je met een klein budget de woning opknappen. Of moeten de muur en het plafond behangklaar worden gemaakt, of wens je een decoratieve afwerking van muur of plafond? De mogelijkheden van ons werk als stukadoor in Haarlem zijn eindeloos!

Met welke soorten stucwerk hebben wij ervaring? We leveren de volgende soorten stucwerk:

 • Behang- en sausklaar maken
 • Spachtelputz
 • Spackspuitwerk
 • Schuurwerk
 • Pleisterwerk/raapwerk
 • Betonstuc

Kosten

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de kosten die onze diensten met zich mee brengen. Echter is het lastig om exacte kosten te noemen, omdat de kosten afhankelijk zijn van een aantal factoren. Uiteraard van het aantal vierkante meters, maar ook van het soort stucwerk, de afwerking en de moeilijkheidsgraad. Maar ook de locatie van een stucwerk is van invloed op de kosten van een stukadoor in Haarlem. Het plafond is immers een stuk lastiger te bereiken dan de muur. Bovendien is het aanbrengen van stucwerk op grote oppervlakten, eenvoudiger dan onvlakke muren, lastige hoeken en nisjes van stucwerk voorzien.

Wij leveren stucwerk vanaf € 9-, per vierkante meter. Voor een betere indicatie van de uiteindelijke kosten van een stukadoor in Haarlem, raden we aan om een offerte aan te vragen. Wanneer je een offerte aanvraagt, sturen we binnen 24 uur geheel vrijblijvend een scherpe offerte toe.

Schakel ons in als stukadoor in Haarlem

Overtuigd van het werk dat wij leveren in de omgeving Haarlem? Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie, of neem contact op voor het inschakelen van onze deskundige hulp. Neem bij twijfel gerust een kijkje tussen de reeds afgeronde projecten en referenties, of neem contact op. INER stukadoorsbedrijf Amsterdam is ook werkzaam in de volgende steden: Almere, Hoofddorp en Zaandam. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 628 904 522, een e-mail te sturen naar inerstucadoorsbedrijf@gmail.com of je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug.