100% kwaliteit

Binnen 24 uur een offerte

Wij werken in heel Nederland

Speciale kortingen!

Stukadoor in Zaandam

Ben je op zoek naar een stukadoor in Zaandam? INER Stukadoors Amsterdam staat voor jou klaar met vakkundig stukwerk. Wij bieden 100% kwaliteit en zijn werkzaam door heel Nederland, waar je ook woont. Neem direct contact op via onze website als je ons in wilt schakelen als stukadoor in Zaandam. U kunt gelijk een offerte aanvragen, of eerste onze projecten, referenties, of diensten bekijken.

Prijzen vanaf €9 per m²

Binnen 24 uur een offerte

Door heel Nederland actief

100% kwaliteit

Voordelen van stukwerk

Een gladde afwerking middels stucwerk brengt vele voordelen met zich mee:

 • Hygiëne
 • Makkelijk herstelbaar
 • Moderne uitstraling
 • Brandvertragend
 • Bevordert de thermische isolatie
 • De waarde van de woning stijgt

Optimaal resultaat

Stucen is een klus die om expertise en nauwkeurigheid vraagt. Wanneer we zo nauwkeurig mogelijk werken, behalen we het mooiste resultaat. Het resultaat van ons vakwerk? Een ruimte met een moderne en strakke uitstraling. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als de beste hoe we zo’n strakke ruimte zonder oneffenheden opleveren.

Wat is stukwerk?

Onder stucwerk verstaan we de techniek waarmee je de muren en de plafonds een strak uiterlijk geeft. Zo worden scheuren weggewerkt en wordt het licht beter verdeeld over de ruimte. Naast een strakkere uitstraling, heeft stucwerk ook een brandvertragende en isolerende werking. Stucwerk is zeer veelzijdig en kan op verschillende manieren worden aangebracht, van traditionele met de hand methodes tot modernere spuittechnieken. Stucwerk is ook relatief onderhoudsarm, waardoor het een populaire keuze is voor zowel huizen als bedrijfspanden. Stuc is een soort pleisterwerk die veel wordt gebruikt voor wandafwerking. Het is een mengsel van cement, zand en kalk dat op zowel bakstenen als betonnen muren kan worden aangebracht.

Meerdere stuctechnieken

Je kunt op het gebied van stucwerk een keuze maken uit verschillende technieken. Hierdoor bieden wij voor iedere ruimte de juiste oplossing. Misschien wil je met een klein budget de woning opknappen. Of moeten de muur en het plafond behangklaar worden gemaakt, of wens je een decoratieve afwerking van muur of plafond?

Wij bieden meerdere mogelijkheden:

 • Behang- en sausklaar maken
 • Spachtelputz
 • Spackspuitwerk
 • Schuurwerk
 • Pleisterwerk/raapwerk
 • Betonstuc
 • Plafond stuken
20191206_155920

Waarom kiezen voor stukwerk?

Er zijn veel redenen om stucwerk door ons stukadoorsbedrijf in Zaandam voor je huis te kiezen. Stucwerk is een veelzijdig materiaal dat op verschillende manieren kan worden gebruikt om een unieke look voor je huis te creëren. Het is ook duurzaam en onderhoudsarm, waardoor het een ideale keuze is voor elk huis. Bovendien is stucwerk brandwerend en energiezuinig, waardoor het een veilige en milieuvriendelijke optie is voor je huis. Of je nu op zoek bent naar een traditionele of eigentijdse look, stucwerk kan je helpen de stijl te bereiken die je voor je huis wenst.

Stucwerk is meestal getextureerd en kan worden geverfd of natuurlijk worden gelaten. Het is een populaire keuze voor buitenmuren omdat het duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Stucwerk kan echter ook binnenshuis worden gebruikt, waar het een warme en uitnodigende sfeer kan creëren. Wanneer het correct wordt toegepast, is stucwerk een aantrekkelijke en duurzame afwerking voor elke muur.

Stukadoor in Zaandam prijs

Voordat je een stukadoor inhuurt, wil je natuurlijk weten hoeveel het gaat kosten. Dit verschilt echter per situatie. Het ene stukwerk is het andere niet, daarom kunnen wij voordat we meer informatie hebben, geen directe uitspraak doen over doen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, zodat je precies weet wat het gaat kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welkom bij INER Stucadoorsbedrijf. Wij helpen u graag met uw verbouwing of renovatie. Het bedrijf heeft jaren aan ervaring in de bouw, met stuc- en schilderwerk in het bijzonder. Wij denken graag met u mee aan een passende oplossing voor de ruimte. Bent u opzoek naar een stukadoor in Almere, Amsterdam, Haarlem of Hoofddorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op om een offerte aan te vragen.